ontwikkel uw organisatie

Uw bedrijf staat nooit stil. De techniek maakt sprongen en u wilt klaar zijn voor de toekomst. Uw getalenteerde medewerkers helpen u daarbij. De manier waarop zij zijn voorbereid op de toekomst, bepaalt uw succes. Hoe bereidt u uw mensen voor op veranderingen? Hoe houdt u uw talent gemotiveerd en betrokken? Hoe kan uw bedrijf optimaal profiteren van de aanwezige krachten en talenten binnen uw bedrijf?

wat bereikt uw organisatie met Pluc!people?

Iedere organisatie is anders en daarom stellen we samen met u de ontwikkeldoelen op. Misschien verdwijnen er veel administratieve functies in uw bedrijf en moeten uw medewerkers een meer coördinerende rol aannemen? Misschien wilt u dat uw medewerkers efficiënter te werk gaan en beter gebruik maken van eigen en elkaars talenten? Om dit te bereiken bieden we uw medewerkers inzicht in hun professionele en persoonlijke kwaliteiten en capaciteiten. Dit inzicht leidt tot zelfbewustzijn en uiteindelijk tot authenticiteit. Werken en samenwerken zal makkelijker gaan, met meer verbinding tot elkaar. Deelnemers ontwikkelen een strategie voor effectieve communicatie. Door langdurige begeleiding in de praktijk via reflectie-opdrachten en persoonlijke online coaching zorgen we voor blijvende gedragsverandering. Zo bereiken we de opgestelde ontwikkeldoelen.

hoe werken we?

Bij Pluc!people blijft u altijd aan het roer. Samen met u stellen we de ontwikkeldoelen op. De trainers en coaches van Pluc! people hebben jarenlange professionele ervaring met het trainen van medewerkers van grote organisaties. Deze ervaring heeft geleidt tot een effectieve set tools die we gebruiken in ontwikkelprogramma’s. Zo gebruiken we Insights Discovery of Deeper Discovery en self-assessments om een persoonlijk profiel voor uw medewerkers op te stellen. Dit geeft ze inzicht in zichzelf als mens en in hun collega’s. Wat zijn hun psychologische voorkeuren? Hoe communiceren en werken ze? Pluc!people gaat verder waar andere trainingen ophouden. Wij begeleiden uw medewerkers met een mix van online coaching, workshops en reflectieopdrachten in de toepassing van de inzichten die ze opdoen. Hierdoor zijn de resultaten blijvend. Bekijk ook onze tools.

Meer weten? Pluc!people nodigt u van harte uit voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek.

kennis maken?