individuele ontwikkeling

Uzelf ontwikkelen doet u natuurlijk elke dag. U doet ervaring op, u werkt hard, u heeft fijne collega’s en contacten die u kunt inschakelen als u hulp nodig heeft. Maar soms zijn er hobbels op de weg. Misschien ervaart u stress of zijn er conflicten? Misschien twijfelt u aan uw talenten of wilt u meer uitdaging? Misschien bent u zo gewend aan uw eigen rol en taken, dat u niet meer ziet hoe er verandering kan komen? Een frisse blik kan daarbij helpen. Pluc!people heeft de tools om u vanuit een nieuwe invalshoek te laten kijken. Het zetten van een kleine stap zetten in uw ontwikkeling kan grote verschillen maken. Dat zien we bij Pluc!people elke dag.

wat bereikt u met Pluc!people?

De individuele trajecten van Pluc!people zorgen voor doorbraken op persoonlijk en zakelijk vlak. Ze bieden inzicht in uzelf en uw collega’s. Een betere balans tussen wat u kunt, wilt en moet. Vertrouwen in uzelf, uw collega’s en uw organisatie. U krijgt zicht op uw ontwikkeling en wat u kunt bereiken. U zult meer vrijheid ervaren in zowel uw persoonlijke als uw zakelijke leven. De inzichten in uzelf en de mensen om u heen zorgen voor betere communicatie, waardoor u uw eigen kwaliteiten en die van uw collega’s beter leert benutten.

hoe werken we?

De trainers en coaches van Pluc!people hebben jarenlange professionele ervaring met het trainen van medewerkers van grote organisaties. Deze ervaring heeft geleidt tot een effectieve set tools die we gebruiken in onze ontwikkeltrajecten. Zo gebruiken we Insights Discovery en Deeper Discovery om een persoonlijke profiel voor u op te stellen. Dit geeft inzicht in uzelf als mens. Wat zijn uw psychologische voorkeuren? Hoe communiceert u en hoe werkt u samen? Pluc!people gaat verder waar andere trainingen ophouden. Wij begeleiden u in de toepassing van de inzichten die u opdoet. Dat doen we met een mix van online coaching, workshops en reflectieopdrachten. Hierdoor ontstaat blijvende gedragsverandering. Bekijk ook onze tools.

Meer weten? Pluc!people nodigt u van harte uit voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek.

kennis maken?