over ons

Pluc!people gelooft dat het succes van een organisatie begint bij de mensen. Door medewerkers inzicht in zichzelf en in elkaar te bieden, ontstaat ruimte voor verandering en groei. Onze ontwikkeltrajecten bieden oplossingen voor bedrijven die:

  • effectiever willen samenwerken
  • groeien of grote veranderingen ondergaan en daarbij het individueel leiderschap willen versterken
  • hun managers willen ontwikkelen tot inspirerend en motiverend leider
  • betrokken medewerkers willen die verantwoordelijkheid nemen
  • beter klantcontact willen

Pluc!people is een bedrijf van Teun Giljamse. Als geaccrediteerde coachingprofessional heeft hij jarenlange ervaring in het begeleiden van organisaties. Commerciële organisaties, middenveld partijen als woningcorporaties en non-profitorganisaties als gemeenten en zorgpartijen behoren tot zijn klantenkring. Teun begeleidt uw medewerkers in hun persoonlijke en professionele ontwikkeling. Teun werkt samen met diverse andere zelfstandige professionals.

kennis maken? contact opnemen?

Teun Giljamse

Teun is eigenaar van Pluc!people. Hij heeft jarenlange ervaring als adviseur en coach voor organisaties die overtuigd zijn van de noodzaak om hun medewerkers beter te laten aansluiten bij veranderende vragen uit de omgeving. Hoe vergroten we de wendbaarheid van onze mensen? Hoe worden we beter in het benutten van elkaars verschillen, in plaats van daar vooral over te struikelen? Hoe zorgen we ervoor dat we elkaar in positie brengen en wat doen we daar concreet aan?

Hij is sportief, confronterend en pas tevreden als een paar weken na een training of coachingsgesprek nog steeds helder is wat de opbrengst was. Hij is creatief in het vinden van oplossingen voor organisatievraagstukken, betrekt altijd de menselijke factor in zijn aanpak en is effectief in het overdragen van nieuwe inzichten. Daarmee draagt hij bij aan impact op langere termijn.

partners


Edwin van Lier

Edwin is oprichter en eigenaar van David Hunter & Associates, een ervaren partij in recruitment van financieel hoger opgeleide professionals. Met een netwerk dat in 25 jaar is opgebouwd heeft Edwin een omvangrijke groep mensen met wie hij een sterke vertrouwensband heeft. Hij is scherp zonder het contact te verliezen en vriendelijk uitnodigend zonder je naar de mond te praten. Zijn aanpak kenmerkt zich door een glashelder proces waarin wensen en verwachtingen worden geconfronteerd, waarmee hij met een hoge succesgraad carrières ondersteunt.

Jan Heinen

Is oprichter van PLUC! Jan heeft ervaring als finance professional in overheids- en commerciële sector. Vanuit zijn overtuiging dat systemen, processen en instrumenten onvoldoende zijn om invloed te hebben op de koers en cultuur van een organisatie, is Jan inmiddels organisator van impactvolle events voor bedrijven. Met inspirerende sprekers die verbinding maken met de vraagstukken van vandaag en morgen draagt Jan op originele manier bij aan het erkennen en benutten van het gevoel van onbehagen dat het werk als financial effectiever, persoonlijker en leuker kan.

Ben Tomesen

Ben is eigenaar en oprichter van Chance Support in Development. Hij heeft meer dan 30 jaar ervaring als senior adviseur voor organisaties met uiteenlopende vraagstukken, van opvolging binnen de familie tot het starten van een nieuwe beleidsperiode met een nieuw college van Burgemeesters en Wethouders. Ben is bereisd, zeer persoonlijk in zijn aanpak, schuwt de confrontatie niet en verpakt die met persoonlijke warmte, betrokkenheid en humor.

Marly Teunissen

Marly is coach en begeleider van leiderschapsvraagstukken in grote organisaties. Ze is ‘native English speaker’ en van Nederlandse nationaliteit. Naast haar rol als organisatie-adviseur en coach is ze psychotherapeut met specialisatie voor jongeren van 12 tot 24 jaar. Marly’s aanpak is een sterke mix van geduld en zorgvuldigheid enerzijds met doortastendheid en snelheid anderzijds. Werken met Marly creëert inzicht in de individuele uitdagingen die voor de deur liggen bij organisaties in verandering onder de nodige druk.